Sointu Senioripalvelut Oy

Sointu Senioripalvelut tarjoaa elämää, jossa kuuluu ikäihmisen oma ääni.

Verkkosivulle

Sointu Senioripalvelut on Tampereen Vanhuspalveluyhdistyksen ja Pirkanmaan Senioripalvelut Oy:n muodostama vastuullinen yhteisö, jonka tavoitteena on luoda mahdollisuus hyvään vanhuuteen.

Olemme yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa hoivaa, hoitoa, kuntoutusta, sekä hyvinvointia tukevia palveluja kuten lähitori, palvelukeskus, päiväkeskus ja ravintolapalveluita. Lisäksi toteutamme kotihoitoa keskustemme lähialueille. Olemme osa konsernia, joka tuottaa asumisympäristöjä ikäihmisille. Soinnussa työskentelee noin 160 sosiaali- ja terveydenhuollon moniosaajaa. Lisäksi joukkoomme kuuluu yhteisötaiteilija ja ravintola- sekä puhtaanapitoalanammattilaisia. 

Sointulaiset tekevät työtä neljässä toimipisteessä Kaukaharjukeskuksessa Kaukajärvellä, Keinupuistokeskuksessa Hervannassa, Kuuselakeskuksessa Härmälässä ja Taatalakeskuksessa Koivistonkylässä. Soinnun kotihoidon väki toimii alueellisesti pääsääntöisesti keskusten kaupunginosissa.

Sointu on osa Tampereen kaupungin palvelujärjestelmää. Toteutamme kaupungin järjestämisvastuulla olevia ikäihmisten palveluita. Lähitori ja palvelukeskustoiminta tavoittaa myös eri ikäisiä ihmisiä.  Yhtiö tekee vahvasti alueellista verkostoyhteistyötä eri toimijoiden ja yritysten kanssa.


Yhteistyö HIPPA-hankkeen kanssa

SointuSenioripalvelut on tarjonnut HIPPA-hankkeen yrityksille autenttisen testausympäristön Kuuselakeskuksessa Yksi esimerkki on Medeka Oy:n virtuaalinen reittiohjelma kuntoutukseen, jota testattiin Kuuselakeskuksessa.