JoyHaptics Oy

JoyHaptics Oy on kehittänyt uudenlaisen verkkoon kytketyn iXu älynallen, jonka avulla ihmiset voivat olla yhteydessä toisiinsa.

Verkkosivulle

Avainsanat:

KommunikaatioTuote:

iXu Smart Bear, tuote jolla toinen henkilö voi lähettää aidon tuntuisen kosketuksen vastaanottajalle mihin päin maailmaa tahansa.

 

Yhteystiedot:

Jussi Tuovinen, toimitusjohtaja
jussi.tuovinen(at)joyhaptics.com 


Kotisivu:

www.joyhaptics.com
 

Joyhaptics Oy on suomalainen yritys, joka on kehittänyt iXu älynallen ja siihen liittyvän sovelluksen, joka on ensimmäinen terveys- ja hyvinvointiratkaisu, jolla ihmiset voivat lähettää ja vastaanottaa mukavan silittävän kosketuksen toisilleen mihin päin maailmaa tahansa. Tuotteeseen kuuluu iXu älynalle ja älypuhelimeen ladattava iXu sovellus. 

Kosketuksen voi lähettää silittämällä iXu nalle selkää tai puhelimen sovelluksen näyttöä silittämällä. Kosketus vastaanotetaan iXu nallen käden kautta. Kosketus välittyy täsmälleen samanlaisena dynaamisena silityksenä kuin lähettäjän käden tai sormen liike/silitys. Vaihtoehtoisesti iXu nallea voi käyttää stand-alone tilassa. Silloin ei tarvita lainkaan bluetooth yhteyttä puhelimeen. Tässä tilassa voit itse silittää iXua selästä, jolloin iXu silittää sinua takaisin. Eli voit itse esimerkiksi rauhoittaa itseäsi.


Syöminen - Juominen - Uni - Kosketus


iXu-älynallesta on apua moniin maailman laajusiin terveys- ja hyvinvointihaasteisiin. Ihmiset kokevat paljon yksinäisyyttä tai yhteydenpidon ongelmia voivat saada iloa ja apua kosketuksen mahdollisuudesta etänä. Esimerkiksi Alzheimer potilaat tai autistiset lapset voivat hyötyä etäkosketuksesta tietyissä tilanteissa. Kosketuksen positiivinen vaikutusten luettelo on pitkä: ilo, rauhoittuminen, läheisyys ja ahdistuksen lievittyminen kun ei ole mahdollista olla suoraan yhdessä läheisten kanssa. Kosketus ja läheisyys ovat yksi ihmisten perustarpeista.


HIPPA-projekti ja yhteistyö


HIPPA-yhteistyöprojekti Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Myllypuron seniorikeskuksen kanssa oli hyvin antoisa ja hyödyllinen. Lisäksi noin kolmekymmentä opiskelijaa osallistui Metropolia Innovaatiokurssiin Joyhaptics Oy:n kanssa. Kurssin aikana viisi ryhmää tutki erilaisia mahdollisuuksia iXu älynallen hyödyntämiseen sekä mahdollisuuksia hyvinvoinnin edistämisessä. Erilaiset ryhmien näkökulmat ja nuorien aikuisten palaute on ollut arvokasta, ja sitä voidaan hyödyntää tuotteen markkinoinnissa sekä jatkokehittämisessä.