Keskusteluja tulevaisuuden teknologioiden ja palveluiden tuotekehityksestä osa 2/7

26.11.20


TUTTU net -podcast, Keskusteluja tulevaisuuden teknologioiden ja palveluiden tuotekehityksestä osa 2/7, Digitaalisten ekosysteemien rakentaminen
 

KUUNTELE METROPODIASSA

KUUNTELE SPOTIFYSSÄ

KUUNTELE SOUNDCLOUDISSA

KUUNTELE ITUNESISSA

Podcastissa toimintaterapian asiantuntija Toini Harra ja vanhustyön asiantuntija Panu Karhinen keskustelevat Business Tampereen asiakkuusvastaavan, Markku Niemen sekä OuluHealth-ekosysteemin verkostojohtajan, Minna Komun, kanssa digitaalisten ekosysteemien rakentamisesta. Podcast on osa Keskusteluja tulevaisuuden teknologioiden ja palveluiden tuotekehityksestä -podcast-sarjaa.

Sarja on tuotettu HIPPA - Hyvintointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla -hankkeessa EAKR:n rahoittamana ja julkaistaan TUTTU net - Tuotekehittäjän testi- ja tukiverkosto -verkkopalvelussa. Tuotannosta vastaavat Metropolia AMK, TAMK ja Oamk. Käsikirjoitus: Toini Harra, Panu Karhinen ja Minna Kilpeläinen. Äänityö ja musiikki: Panu Pentikäinen, Pulu Studio, Kuvaus ja leikkaus: Minna Kilpeläinen, Sampsa Huttunen ja Tuukka Lindholm. Ohjaus: Minna Kilpeläinen. Grafiikka: Jukka Fordell. Syksy 2020.

#TUTTUnet #HIPPAhanke #ekosysteemit #digitaalisuus #tuotekehitys

Kirjoittajat:

Toini Harra, YTT, FL, toimintaterapeutti, Metropolia Ammattikorkeakoulu
Panu Karhinen, Ttm, toimintaterapeutti, lehtori, Metropolia AMK
Minna Kilpeläinen, FM, KM, viestinnän asiantuntija, freelancer-toimittaja, Metropolia AMK