Keskusteluja tulevaisuuden teknologioiden ja palveluiden tuotekehityksestä, osa 1/7

26.11.20


TUTTU net -podcast, Keskusteluja tulevaisuuden teknologioiden ja palveluiden tuotekehityksestä osa 1/7, Ikäihmisten palveluasumisen käyttäjälähtöinen kehittäminen

KUUNTELE METROPODIASSA

KUUNTELE SPOTIFYSSÄ

KUUNTELE SOUNDCLOUDISSA

KUUNTELE ITUNESISSA

Podcastissa toimintaterapian asiantuntija Toini Harra ja vanhustyön asiantuntija Panu Karhinen keskustelevat eläkkeellä olevan yrityssparraajan, Erkki Aallon ja Aalto yliopiston arkkitehtuurin tutkijan, Ira Verman kanssa ikäihmisten palveluasumisen käyttäjälähtöisestä kehittämisestä. Podcast on osa Keskusteluja tulevaisuuden teknologioiden ja palveluiden tuotekehityksestä -podcast-sarjaa.

Sarja on tuotettu HIPPA - Hyvintointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla -hankkeessa EAKR:n rahoittamana ja julkaistaan TUTTU net - Tuotekehittäjän testi- ja tukiverkosto -verkkopalvelussa. Tuotannosta vastaavat Metropolia AMK, TAMK ja Oamk. Käsikirjoitus: Toini Harra, Panu Karhinen ja Minna Kilpeläinen. Äänityö ja musiikki: Panu Pentikäinen, Pulu Studio. Kuvaus ja leikkaus: Minna Kilpeläinen, Sampsa Huttunen ja Tuukka Lindholm. Ohjaus: Minna Kilpeläinen. Grafiikka: Jukka Fordell. Syksy 2020.

#TUTTUnet #HIPPAhanke #tuotekehitys #käyttäjälähtöisyys

Kirjoittajat:

Toini Harra, YTT, FL, toimintaterapeutti, Metropolia Ammattikorkeakoulu
Panu Karhinen, Ttm, toimintaterapeutti, lehtori, Metropolia AMK
Minna Kilpeläinen, FM, KM, viestinnän asiantuntija, freelancer-toimittaja, Metropolia AMK