Keskusteluja tulevaisuuden teknologioiden ja palveluiden tuotekehittämisestä, osa 6/7

11.01.21


TUTTU net -podcast, Keskusteluja tulevaisuuden teknologioiden ja palveluiden tuotekehityksestä osa 6/7, Digitaalisten tuotteiden ja palveluiden mahdollisuudet

KUUNTELE METROPODIASSA

KUUNTELE SPOTIFYSSA

KUUNTELE SOUNDCLOUDISSA

KUUNTELE ITUNESISSA

 

Podcastissa toimintaterapian asiantuntijan, Toini Harran ja vanhustyön asiantuntijan, Panu Karhisen, vieraina ovat Metropoli-ammattikorkeakoulun ICT-asiantuntija lehtori Aarne Klemetti ja Kajo-apuvälineiden apuvälineasiantuntija Miikka Kyllönen. Keskustelun aiheena on digitaalisten tuotteiden ja palveluiden mahdollisuudet.


Podcast on osa Keskusteluja tulevaisuuden teknologioiden ja palveluiden tuotekehityksestä -podcast-sarjaa. Sarja on tuotettu 6Aika: HIPPA - Hyvintointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla -hankkeessa EAKR:n rahoittamana ja julkaistaan TUTTU net - Tuotekehittäjän testi- ja tukiverkosto -verkkopalvelussa. Tuotannosta vastaavat Metropolia AMK, TAMK ja Oamk. Käsikirjoitus: Toini Harra, Panu Karhinen ja Minna Kilpeläinen. Äänityö ja musiikki: Panu Pentikäinen, Pulu Studio. Kuvaus ja leikkaus: Minna Kilpeläinen ja Tuukka Lindholm. Ohjaus: Minna Kilpeläinen. Grafiikka: Jukka Fordell. Syksy 2020.
 
#TUTTUnet #HIPPAhanke #digitaalisuus
 

Kirjoittajat:

Toini Harra, YTT, FL, toimintaterapeutti, Metropolia Ammattikorkeakoulu
Panu Karhinen, Ttm, toimintaterapeutti, lehtori, Metropolia AMK
Minna Kilpeläinen, FM, KM, viestinnän asiantuntija, freelancer-toimittaja, Metropolia AMK