SYKE Tribe

SYKE Tribe on mobiilisovelluksella toteutettu kotijumppavalmennus, joka on suunniteltu kotona asuville senioreille.

Verkkosivulle

Avainsanat

Kuntoutus
 

Palvelut/tuotteet

Mobiilisovelluksella toteutettu kotijumppavalmennus
 

Yhteystiedot

Terhi Immonen
Toimitusjohtaja SYKE Tribe
terhi@syketribe.fi
+358 442522642
 

Kotisivut

www.syketribe.fi

 

SYKE Tribe mobiilisovelluksella toteutettu kotijumppavalmennus, joka on suunniteltu kotona asuville senioreille. Kyseessä on on siis yksinkertainen mobiiliverkkovalmennus, missä seniori saa puhelimeensa päivittäisen lyhyen treenin mikä on suunniteltu nimenomaan yli 70 vuotiaille toimintakykyisille ikäihmisille. Jumpissa on aina hieman erilainen teema ja jumppien kylkeen voidaan tarjota tukipalveluna myös henkilökohtaista avustusta ja sparrausta puhelimitse. 
 

Mikä on SYKE?

Muutoksien, unelmien ja tavoitteiden saavuttaminen edellyttää aina jonkun matkan kulkemista. SYKE on suunniteltu tukemaan ihmisiä matkallaan yhdessä valmentajan kanssa.
 
SYKE on valmentajat ja treenaajat yhteen tuova sovellus, joka auttaa valmentajaa motivoimaan ja hallitsemaan valmennettaviaan paremmin. Hyvinvointiin liittyvää tavoitetta kohden menevälle se toimii motivaattorina, tukena ja oppaana hänen henkilökohtaisella matkallaan kohti omaa unelmaa ja parempaa elämää.
 
Se on skaalautuva valmennusohjelmisto sekä mobiiliapplikaatio niin verkkovalmentamiseen, työhyvinvointivalmennuksien toteuttamiseen kuin yksittäisten harjoitusohjelmien laadintaan. Ohjelmisto on suunniteltu nimenomaan hyvinvointivalmentamiseen. Se on rakennettu modernin valmennusfilosofian ympärille hyödyntäen muutosprosessin kaavaa sekä mikro-oppimista.

Ohjelmisto mahdollistaa ratkaisuja seuraaviin tarkoituksiin:
 

  • Yksilö- ja pienryhmävalmennusta tekevien valmentajien digitaalinen tuki perinteisen valmennuksen rinnalle
  • Etävalmentaminen
  • Työhyvinvointivalmennuksien digitalisointi ja ohjaus (verkko- ja hybridivalmennukset)
  • Terveydenhuollon digitaalinen tukipilari asiakkaan hoidon tueksi
  • 100% verkkovalmennukset ja mobiiliverkkovalmennukset

 
SYKE Tribe on ratkaisu joka taipuu sekä mukautuu samalla kuin yrityksesi kasvaa. 
 

Palvelut:
 
SYKE valmennus- ja verkkovalmennusalusta: Ratkaisu valmennusyrityksille, kunnille ja muille hyvinvointivalmennusta tuottaville tahoille
 
SYKE Marketplace: Valmis kokonaisratkaisu digitaalisia hyvinvointivalmennuksia tuottaville valmentajille 
 
SYKE Sisällöntuotanto ja koulutuspalvelut: Valmennusten sisällöntuotantoa sekä digitaalisten valmennusten konsultointia sekä koulutuspalveluita

 

Yhteistyö HIPPA-hankkeen kanssa
 
Projekti oli mielenkiintoinen ja ketterä. TAMK:n opiskelijoiden mukana olo oli merkittävä hyöty meille.
 
Projektissa pääsi myös todentamaan ikäihmisten palveluiden suunnitteluun liittyviä erityishaasteita, joita ei ole tullut aiemmin pohdittua. 
 
Projektissa kehitettiin olemassa olevan ohjelmiston päälle uusi konsepti (senioreiden kotijumppavalmennus) sekä lähdettiin testaamaan sitä oikeiden asiakkaiden kanssa.