Kuori / Yetitablet

Kuori Oy kosketusnäyttöjä valmistava innovatiivinen teknologiayritys. Kuori Oy:n YetiCare on kokonaispalvelu, joka sisältää jättikosketusnäytön, Yetitabletin, varustettuna erityisesti sote-käyttäjille kehitetyllä käyttöliittymällä ja sisällöllä.

Verkkosivulle

Asiasana
Digitaalinen apuväline
 

Palvelu / tuote
Kosketusnäyttö
 

Yhteystiedot

Kuori Oy
Sinimäentie 6C, 02630 Espoo, Finland
+358 1033 71700
info@kuori.tech
 

Kotisivu
https://yetitablet.com/

 

Kuori Oy on vuonna 2015 perustettu kosketusnäyttöjä valmistava innovatiivinen teknologiayritys. Kuori on erikoistunut monimutkaisiin projekteihin, jotka vaativat kosketusnäyttöjen ja ohjelmistojen toimivuuden haastavissakin ympäristöissä. Kuoren lippulaivatuote, jättikosketusnäyttö Yetitablet, on kehitelty vastaamaan erityisesti SOTE-alan tarpeita.

YetiCare on kokonaispalvelu, joka sisältää Android jättikosketusnäytön Yetitabletin varustettuna erityisesti sote-käyttäjille kehitetyllä käyttöliittymällä ja sisällöllä. YetiCare -palvelu sisältää Play Storen sovellusten lisäksi myös Kuori Oy:n kehittämät applikaatiot sosiaali- ja terveysalalle sekä sisältökonsultaation ja asiakastuen. YetiCaren sisältöä päivitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita. YetiCaren käyttöliittymä tekee laitteen käyttämisestä entistä helpompaa myös senioreille tai ihmisille, joilla on toimintakyvyn rajoitteita. Helppokäyttöinen Yetitablet mahdollistaakin sekä fyysisen että kognitiivisen toimintakyvyn ylläpitämisen sekä yhteisöllisyyden lisäämisen erilaisten sosiaalisten ryhmäaktiviteettien myötä. 

YetiMove on pienempi 21,5” tai 27” -tuumainen helposti liikuteltava kosketusnäyttö Vooler-kommunikaatiosovelluksen kanssa. Se on suunniteltu erityisesti videopuheluihin läheisten kanssa.
 

Yhteistyö HIPPA-hankkeen kanssa

Tavoite yhteistyölle on kehittää Yetitablettia entisestään sopimaan paremmin senioreiden käyttöön ja löytää uusia käyttötarkoituksia siihen, kuinka tuotetta voidaan hyödyntää laajalla SOTE-kentällä. HIPPA-hankkeen avulla uskomme löytävämme potentiaalisia yhteistyöyrityksiä, joiden kanssa voisimme pilotoida tuotteitamme ja saada erilaisilta käyttäjäryhmiltä palautetta.