Iotas Oy

Iotas Oy:n visiona on olla käyttäjäkokemukseen suuntautunut IoT-ohjelmistoratkaisujen tarjoaja.

Verkkosivulle

Asiasana

Kommunikaatio

 

Palvelu / tuote

Älyranneke

 

Yhteystiedot

Pekka Koistinen, toimitusjohtaja
pekka.koistinen@iotas.fi
 

Kotisivut

www.i247c.com/i247C/Index

 

 

Iotas Oy kehittää moderneja ja älykkäitä ratkaisuja sekä henkilökohtaiseen hyvinvointiin että turvallisuuteen.
i247 Care on kokonaisratkaisu, joka tarjoaa enemmän kuin perinteiset seurantarannekkeet. Se muodostuu älyrannekkeesta, sisätilapaikannuslähettimistä, palvelinohjelmistosta, sekä mobiilisovelluksesta. Hoitajalle i247 Care tarjoaa helpon mobiilikäyttöliittymän, jonka avulla ollaan jatkuvasti tilanteen tasalla ja saadaan tarpeelliset päivittäiset rutiinit rytmitettyä. Järjestelmä pyrkii automaattisesti tunnistamaan ongelmatilanteet.


i247 Care tukee useita eri älyrannekemalleja. Olemme valinneet käyttöösi ne kaikkein tyylikkäimmät ja teknisesti edistyksellisimmät rannekkeet, joita on miellyttävä pitää kenen tahansa. i247 Care sopii kaikkeen kotona asumisen turvallisuuden parantamiseen. Se on sosiaalinen sovellus, joka auttaa meitä pitämään yhdessä huolta apua tarvitsevista.


i247 Care soveltuu hyvin sekä kotona että palveluasumismuodossa asuville senioreille, Yhtälailla se sopii myös nuoremmille tukiasumisessa oleville lisäturvan tuojana. Valitettavan moni myös elää väkivallan uhkan alla kotona tai sen lähiympäristössä. i247 Care mahdollistaa huomaamattoman tavan hälyttää apua.