Hoitokoti Peltola

Hoitokoti Peltolan toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukasta asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille. Arvolupauksemme on ”Elämänmakuista asumista ja askeleita eteenpäin”

Verkkosivulle

Avainsanat

Kommunikaatio
Asuminen
 

Palvelut / tuotteet

Älypeili


Yhteystiedot


Riikka Takala
Yksikön johtaja, toimintaterapeutti
Hoitokoti Peltola Oy, Koivulan yksikkö
 
riikka.takala@peltola.care
050 476 4000

 

Kotisivut


https://peltola.care/

Hoitokoti Peltola on turkulainen perheyritys. Toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukasta asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille. Jatkuva kehittäminen ja innovaatiot ovat tärkeä osa toimintaamme ja olemme aina valmiita parantamaan toimintamme laatua ja lisäämään palvelun arvoa asiakkaillemme. Arvolupauksemme on ”Elämänmakuista asumista ja askeleita eteenpäin”.

 

Kehitimme yhteistyössä Hippa-hankkeen kanssa Magic Mirror -älypeiliä, jonka tavoitteena on asiakkaan elämänlaadun ja mielenterveyden tukeminen. Erilaisten moduulien kautta voidaan sekä seurata että kohentaa asiakkaiden mielialaa sekä tukea häntä oireidenhallinnassa. Lisäksi peili voi auttaa asiakasta itseaktivoitumisessa  ja auttaa henkilökuntaa asiakkaan aktivoinnissa.

 

Yhteistyö HIPPA-hankkeen kanssa

Kokemus yhteistyöstä oli hyvä, oppilaat jotka ottivat osaa tuotteemme kehittämiseen lähestyivät asiaa luovasti ja innostuneesti. Olimme positiivisesti yllättyneitä siitä kuinka paljon he saivat jatkokehiteltyä tuotettamme.

Yhteiskehittelyä pääsimme toteuttamaan sekä opiskelijoiden että eri alan asiantuntijoiden/työelämän edustajien kanssa. Kaikesta yhteistyöstä saimme jotain uutta. Tuoreet näkökulmat auttoivat tuomaan näkökulmaa myös tuotteen monipuolisuuteen.

Saimme tuotteestamme kannustavaa ja hyvää palautetta sekä kehitysehdotuksia, joiden perusteella meidän on mahdollista jatkaa tuotekehittelyä.