Carecode

Carecode on viestintäratkaisu, joka mahdollistaa sujuvan viestinnän terveydenhuollon ammattilaisten välillä ja potilaan kanssa.

Verkkosivulle

Avainsanat

Kommunikaatio


Palvelut/tuotteet

VIestintäratkaisu terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaan välille


Yhteystiedot
Magnus Tötterman, CEO
magnus@carecode.fi
Puh +358 40 712 2146
Topeliuksenkatu 3a A2
00260 Helsinki
 

Kotisivu
www.carecode.fi

Carecode on parempi tapa kommunikoida terveyden­huollossa. Palvelumme avulla terveydenhuollon ammattilaiset viestivät keskenään tai potilaiden kanssa missä ja milloin vain. Sujuvampi vuorovaikutus helpottaa lääkärin ja hoitajan työtä sekä potilaan arkea.

Carecode on viestintäratkaisu, joka mahdollistaa sujuvan viestinnän terveydenhuollon ammattilaisten välillä ja potilaan kanssa.

Palvelussa kommunikoidaan käyttäen viestejä, videoyhteyksiä, kuvia ja muita liitteitä. Palvelu ilmoittaa uusista viesteistä, jolloin ajankohtaisiin tapauksiin osaa palata itselle sopivalla hetkellä. Se helpottaa asioiden muistamista ja työn hallintaa. Palvelua voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella sujuvasti ja tietoturvallisesti missä ja milloin vain. Siihen vaaditaan vain toimiva internetyhteys. Palvelu ei vaadi integraatiota potilastietojärjestelmiin, mikä mahdollistaa helpon ja nopean käyttöönoton.

Virtuaalinen odotushuone mahdollistaa tehokkaan potilastapausten hallinnan ja asiakkaiden ohjaamisen oikealle henkilölle. Organisaation toiminnan ja viestiliikenteen saa entistä organisoidumpaan muotoon, mikä virtaviivaistaa työskentelyä.

Modernin viestipalvelun käyttö on sujuvaa ja miellyttävää. Palvelu ei vaadi asentamista ja sen käytön oppii nopeasti. Pääkäyttäjän on helppo luoda ja hallita suuriakin käyttäjämääriä. Viestien lähettäminen ja vastaanottaminen palvelussa on tietoturvallista. Suljetut tapaukset poistuvat järjestelmästä automaattisesti.


Yritys

Carecode on vuonna 2014 perustettu yritys, joka on kehittänyt helppokäyttöisen ja tietoturvallisen viestintäratkaisun terveydenhuoltoon. Haluamme helpottaa lääkärin, hoitajan ja potilaan arkea tarjoamalla mahdollisuuden sujuvampaan vuorovaikutukseen. Yrityksessämme yhdistyy vahva ammatillinen osaaminen lääketieteestä, teknologiasta ja toimintamallien kehittämisestä. 


Yhteistyö HIPPA-hankkeen kanssa


HIPPA-hankkeen kanssa toteutettiin yhteiskehittely.