Health Incubator Helsinki

29.07.20

Health Incubator Helsinki on ainutlaatuinen liiketoiminnan kehitysympäristö, jolla edistetään uusien lupaavien terveysalan yritysten kasvua.

Verkkosivulle

Yhteystiedot:

Christian Lardot
christian.lardot@hel.fi
+358 40 195 2639

 

Kotisivu:

https://healthcapitalhelsinki.fi/health-incubator-helsinki/

Health Incubator Helsinki on ainutlaatuinen liiketoiminnan kehitysympäristö, jolla edistetään uusien lupaavien terveysalan yritysten kasvua.

 Helsingin tavoitteena on olla yksi Euroopan kiehtovimmista paikoista innovatiivisille startup-yrityksille. Erityisesti Helsinki haluaa vahvistaa edelleen Meilahden kampuksen, yhden Euroopan parhaista lääketieteellisistä kampuksista, asemaa terveydenhuollon kansainvälisesti merkittävänä innovaatio- ja yritysympäristönä. Health Capital Helsinki –aloite ja projekti  vastaa näihin tarpeisiin ja lisää samalla terveysekosysteemin vaikutusta ja toimivuutta pääkaupunkiseudulla.
 
Helsingin kaupunki ja Helsingin yliopisto totesivat Health Incubator Helsinki  toiminnan perustamisen tärkeyden. Ohjelma luotiin yhdessä Health Capital Helsingin kanssa edistämään terveysinnovaatioiden, tutkimustulosten ja osaamisen muuttumista kansainväliseksi liiketoiminnaksi ja houkuttelemaan uusia asiantuntijoita  ja yrityksiä Helsinkiin.
 
Ohjelma on suunnattu suomalaisille ja ulkomaisille varhaisen vaiheen tiimeille ja aloitteleville yrityksille, jotka keskittyvät diagnostiikkaan, lääkkeisiin, lääkinnällisiin laitteisiin ja biotieteisiin sekä niihin liittyviin digitaalisiin ratkaisuihin, kuten big data, tekoäly ja XR.