Health Hub

29.07.20

HealthHUB on inspiroiva kohtauspaikka ja yhteisö toimijoille, joilla on yhteinen tavoite: edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Verkkosivulle

Yhteystiedot:

Niko Lönn, HUB Manager
niko.lonn@finnmedi.com
+358 40 515 9019
 

Kotisivu:

www.healthhub.fi/

HealthHUB on yhteisen kehittämisen ja innovoinnin ympäristö, joka kokoaa yhteen alan yritykset, kliinikot, tutkijat, kehittäjät, kuluttajat ja loppukäyttäjät.  Yhteisöllisyys, avoimuus ja innovatiivisuus ovat HUBin keskeiset periaatteet. Toiminta muotoutuu yhteisön tarpeiden perusteella, joten jokainen pystyy vaikuttamaan tarjontaan ja tapahtumiin.

HealthHUBin toimintamalli, jäsenet ja verkosto, sekä keskeinen sijainti Tampereella Kaupin kampuksella muodostavat yhdessä kehittämisympäristön toimijoille, joilla on yhteinen tavoite: edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. HealthHUBin toiminta on osa Tampereen yliopistollisen sairaalan yritysyhteistyötä, jota koordinoi Tays TKI-keskus (Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokeskus). Toimijoiden käytössä on mm. moderni ryhmätyötila ja kahdeksan hot desk -työpistettä.

HUBiin on helppo tulla mukaan joko päivittäisen toiminnan tai HUBissa työstettävien ajankohtaisten teemojen kautta. Järjestämme aktiivisesti erilaisia tapahtumia, koulutuksia, työpajoja ja yhteiskehittämismahdollisuuksia yhdessä HUB-yhteisön kanssa. Myös HealthHUB-tiimin asiantuntemus ja kontaktit ovat yhteisön jäsenten tukena.