Tampereen ammattikorkeakoulun Sote Virtual Lab

29.07.20

Sote Virtual Lab on TAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalvelujen, korkeakouluyhteisön sekä sosiaali- ja terveysalan toimijoiden innovaatioalusta.

Verkkosivulle

Yhteystiedot 

Tarja Heinonen, kehittämispäällikkö 

tarja.heinonen@tuni.fi
+358 50 5685365
 

 

Kotisivu:

 

www.vlabforhealth.fi

TAMKin pääkampuksella sijaitseva Sote Virtual Lab (Virtual Lab for Social and Health care) on TAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalvelujen, korkeakouluyhteisön sekä sosiaali- ja terveysalan toimijoiden innovaatioalusta. Labissa tutkitaan ja kehitetään käyttäjä- ja ihmislähtöisiä teknologiaratkaisuja ja -hyvinvointipalveluita sekä vahvistetaan näihin liittyvää osaamista.
  
Sote Virtual Labissa yhdistyvät TKI-ympäristö sekä tiivis yhteys TAMKin Living Lab -toimintaympäristöihin. Sote Virtual Labissa keskitytään erityisesti digitaalisten ja etäpalvelujen, kuten etäkuntoutus, etäkotihoito sekä digitaalisen asiakas- ja potilasohjauksen tutkimiseen ja kehittämiseen alan teknologiayritysten ja monitieteisesti tutkijoiden kanssa. 

Sote Virtual Lab tarjoaa uudenlaisen kehittämisalustan teknologiayrityksille, palveluntuottajille, TKI-toimijoille, monialaisesti opettajille ja opiskelijoille sekä sote-palvelujen käyttäjille. Tavoitteena on edistää alan yritysten ja palveluntuottajien kasvua ja liiketoimintamahdollisuuksia niin Pirkanmaalla kuin kansainvälisestikin. Lab tarjoaa innovatiivisen TKI- ja oppimisympäristön tiloineen ja yli kahdenkymmenen teknologia-yrityksen ratkaisun kautta. Uutta teknologiaa edustaa erityisesti immersiivinen 360-asteen sylinteritila, jossa käyttäjä voidaan ympäröidä 360-videomateriaalla tai -sovelluksilla.
 

******************************************************************************************************************************************************************